Verslag Clubkampioenschappen Mixed dubbel 2023

Maar liefst 12 teams hadden zich opgegeven om mee te doen aan de TVS clubkampioenschappen mixed dubbel van 31/08 tm 10/09.
Voor de wedstrijdcie was het een hele klus om de indeling naar ieders wens samen te stellen.
Door foutjes en aanpassingen kwam er uiteindelijk een 2e schema op de proppen, waar iedereen zich wel in kon vinden.
Een pittig programma, want een aantal teams moesten 5 dagen achter elkaar ”aan de bak”!
Voor sommige actieve senioren een ware uitdaging, want ja, die ruggen, knieën, enkels en schouders moeten niet gaan protesteren.
Op een hamstring blessure na van Predrag heeft iedereen zijn ledematen kunnen sparen.
Wat een spannende partijen, onverwachte talenten en verrassende nieuwkomers heeft het veeltallige publiek kunnen zien. Zelfs 2 vaders en dochters, Wil en Paula en Maarten en Lisa, werden vanaf de kant enthousiast aangemoedigd door hun nazaten.
Maar wat een weersomstandigheden : donderdagavond zaten de toeschouwers s’avonds met dekentjes om te rillen van de kou en de dagen erna werd het snikheet.
De finale partijen werden dan ook verschoven naar de zondagochtend.
Om 9.30 de wedstrijd om de 3e en 4e plaats tussen Loes/Theo en Henriët/Henk, die gewonnen werd door de laatstgenoemden en eveneens om 9.30 uur Anja/Anne tegen Els/Joep om de echte eerste 2 plaatsen. Het publiek heeft genoten van deze spannende wedstrijd die bijna nog een 3e set zou gaan krijgen, maar Anja en Anne bleken toch de sterkste na de tiebreak vd 2e set. Gefeliciteerd allebei met deze prolongatie van jullie titel.
Alle winnaars van de 1e, 2e,en 3e prijs ontvingen een door Ruchti Sportshop beschikbaar gestelde attentie.