Eindelijk was het toch zo ver, de feestelijke opening van de nieuwe banen.
Wat later dan de bedoeling was , maar ja CORONA !

Een groot aantal leden hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging, 30 personen bij de opening, 20 voor de tennisactiviteiten en 40 belangstellenden kwamen langs om de middag af te sluiten met een drankje op het terras.
Het versierde park zag er prachtig uit, niet in de laatste plaats vanwege het harde werken door vrijwilligers die de dinsdag ervoor het park hadden schoongeveegd, onkruid verwijderd en de ramen hadden gelapt. Goede poetsers daar bij TVS!
Voorzitter Marlies heette iedereen welkom en stond stil bij het vele werk wat Henk van Dijke heeft verzet voordat de prachtige banen binnen 14 dagen erin lagen. Onderzoeken, informeren, uitproberen, begroten, toestemming vragen en veel tijd spenderen en mede door het baan onderhoudsteam en vele vrijwilligers liep de hele organisatie van de aanleg op rolletjes.
Een welgemeend applaus voor Henk !
Aan erelid/oprichter Jaap Gejas werd gevraagd om de spiksplinternieuwe clubvlag te hijsen, begeleid door het geluid van tromgeroffel uit de speakers.
Daarna knipte baancommissaris Henk van Dijke het gouden lint voor het toegangshek door en ook hij bedankte de vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen hadden gestoken.
Een feestelijk drankje, weer prima verzorgd door de barcie, sloot het officiële gedeelte af.
Inmiddels stond Klaas Huisman van “Challenger Tennis” al klaar om met de warming up voor de clinic te beginnen. En dat drankje was toch niet helemaal alcoholvrij merkte wij aan onze benen.
De clinic was gewijd aan de volley, nog niet zo heel gemakkelijk gezien de richting van de ballen!
Tot besluit vanaf 15.00 een toss olv Harry Schmidt en om 16.30 was het uitblazen met een drankje op het terras. Lekker die bitterballen , Maud!
Een middag met een sportief gouden randje, zeker na al die Corona belemmeringen !

Dank aan iedereen die meegewerkt heeft!
Jaap en Henk voor de openings act, De barcie voor de hapjes en drankjes, Wil voor het geluid ,
Klaas voor de clinic, Harry voor de toss en Maud en haar barcie voor de bediening en alle leden die meegeholpen hebben met opruimen waardoor we geheel volgens plan om 18.30 de kantine deur konden sluiten. Bravo!