Vrijwilligersavond TVS
Een verslag van voorzitter Jan Wim ten Kate.

Eindelijk….was het dan zover. Vrijdag 25 april jl. hebben we onze vrijwilligers dan toch nog in het zonnetje kunnen zetten. De afgelopen 2 jaar was het door Corona niet mogelijk een gezellige avond te plannen en dat kon gelukkig wel weer.

Een mooi clubje van 12 personen had zich aangemeld  en de bestuursleden hebben hun best gedaan er een mooie gezellige avond van te maken.
Nadat de voorzitter iedereen welkom had geheten en alle vrijwilligers (ook degene die er niet bij konden zijn) heel erg had bedankt voor al hun inzet in allerlei commissies (bar, baan, sponsor, wedstijd), sloot hij af met de woorden “zonder vrijwilligers geen vereniging” en werd er een toost uitgebracht.
Volgens de traditie van de club werden de gasten bediend door de bestuursleden en kon een ieder genieten van een borrel en diverse heerlijke hapjes. Ter opluistering van het geheel hadden Maud en Wil een pub quiz in elkaar gedraaid en werd er in 4 groepen gestreden om de prijzen en de eer.
Vragen over de langste tennispartijen op Grand slam toernooi, herkennen van clubleden (slechts te herkennen aan smal strook van het hoofd), tennis gerelateerde weetjes (of niet) herkennen van automerken (aan de hand van namen van het model) en afsluitend met het raden van titels en naam artiest na beluisteren van de intro’s.
Afijn er zat weer van alles in….. na een spannende strijd gingen Ineke, Irene en Jan Wim met de eer strijken, maar in deze was ook het meedoen “natuurlijk” belangrijker dan te winnen.
Maud en Wil werden bedankt voor hun bijdrage en zo kon de avond in de nababbel gezellig worden afgesloten en konden we met een voldaan gevoel huiswaarts keren.
Nogmaals iedereen bedankt voor alles en we wensen een ieder een super sportief en gezond 2022.
Namens bestuur,
Wil, Marlies, Maud en Jan Wim