Onderstaande het verslag, geschreven door Marlies, van de clubkampioenschappen 2020. Er zijn enkele foto’s bijgevoegd, wij hebben als club ons uiterste best gedaan om 1.5m te hanteren. Op de foto’s zijn er enkele familieleden te zien die hierom minder afstand bewaarden.

Verslag TVS clubkampioenschappen 2020

Met 24 deelnemers, waarvan het grootste gedeelte zich had ingeschreven voor 2 categorieën, was het 14 dagen lang een gezellige drukte op onze banen. Deze keer ook een paar nieuwe gezichten bij de deelnemers, wat de gemiddelde leeftijd van de tennissers voordelig beïnvloedde.

Leuke partijen, verrassende uitslagen en trouw publiek. Aan het verzoek gehoor te geven aan de 1.5 m corona afstand werd wel voldaan, maar viel niet mee. Gaandeweg de 2e week waren er toch een paar “Grapperhausjes” te bespeuren, want ja, samen tennissen en kijken werkt verbroederend en dan blijkt het toch lastig te zijn om afstand te bewaren.

De toon werd al in de eerste ronde gezet door de spannende strijd en het flitsende spel van Yvonne met zoon Willem tegen Theo en Soewana. Finale waardig vond iedereen, en dat kwam ook zo uit in de echte finale die tussen dezelfde spelers ging maar nu gewonnen werd door Yvonne en Willem. Het publiek heeft genoten!

Wat ons opviel was dat de linkshandige dames, Yvonne, Soewana, Maud het heel goed deden, dat Maud en Wil zich helemaal in het zweet hebben gewerkt en toch buiten de prijzen vielen, dat er donderdags ondanks de regen gewoon doorgespeeld werd, dat kinderen en de kleinkinderen van diverse actieve senioren ruim vertegenwoordigd waren en dat de gehaktballetjes van Ineke weer superlekker smaakten.

De eindstand:
Dames dubbel nr 1: Anja en Soewana, nr 2: Els en Tineke
Heren dubbel nr 1: Jan Wim en Theo
Mixed dubbel nr 1: Yvonne en Willem, nr 2: Soewana en Theo, nr 3 : Anja en Jan Wim

Alle winnaars ontvingen een tegoedbon voor gebruik in de kantine. Namens de wedstrijd commissie bedank ik alle deelnemers voor hun inzet en de barcie voor de gastvrije ontvangst.

Marlies