Van Arie, captain van het winnende team, ontvingen we het onderstaande verslag.

Zondag 21 november jl. was het dan zo ver.
Het herfsttoernooi. De weergoden waren ons goed gezind. Na een bui rond 13.00 uur van ca 10 min, die aanvankelijke bange vermoedens gelukkig geen realiteit liet worden, hebben we er prachtig weer bij gehad. Op de laagstaande zon was niet iedereen voorbereid. Maar ja, ook dat kun je hebben in de herfst niet waar?
Bij binnenkomst werden we ontvangen met koffie en thee en met wat lekkers er bij.
Met name de zelfgebakken gevulde speculaas van Marlies vond gretig aftrek.
We waren ingedeeld in teams met namen uit de flora- en faunawereld. Zo was er het team Egels, Eekhoorntjes, Kastanjes en de Beukennootjes.
We speelden met 22 personen,twee teams van 6 en twee van 5 deelnemers.
Dat betekende dat de groep van 5 leentjebuur moest spelen. Een lid van een andere groep werd gevraagd een rondje mee te tennissen.
De opdracht was om nooit met of tegen dezelfde speler te spelen.
En of het team Kastanjes er een gelukkige hand in heeft gehad om de juiste medespelers te contacteren of minder last had van hun eigen onvermogen, we zullen het wel nooit weten.
Feit is wel dat het team Kastanjes, bestaande uit Ria, Marianne, Loes, Arie en Jan Wim, met de eerste prijs naar huis ging.
Na het verlaten van de speelvelden volgde de afronding op de vierde baan. De kantine. Het wel en wee van de belevenissen op de baan en buiten de baan kwamen aan de orde onder het genot van een drankje en versnaperingen.
De middag werd afgesloten door het aanbieden van twee soorten soep. De  erwtensoep (van Ineke) en een pompoensoep (van Marianne). Voor de liefhebber aangevuld met een roggebroodje met spek. Heerlijk.

Het bestuur, de wedstrijdcommissie en de barcommissie hebben er een  goed georganiseerd en verzorgd toernooi van gemaakt, ondanks de Corona maatregelen.
En door de sportieve inzet van een ieder werd het een geslaagde middag. Waarvoor dank.

Sportieve groet,
Arie